Μαθήματα δύναμης στον αγώνα ” Ρόδος Παρατρίαθλον 2014″ – Φωτογραφίες

Το Σάββατο 17 Μαΐου στη Ρόδο διεξήχθη από τον σύλλογο τριάθλου “Απόλλων Ρόδου”, σε συνεργασία πάντα με τον “ΔΟΠΑΡ”, τον σύλλογο “ΑΜΕΑ” και τον “Ροδιακό Οργανισμό Αγώνων Νήσων”, ένας ξεχωριστός αγώνας το “Ρόδος Παρατρίαθλον 2014” με πρωταγωνιστές αθλητές που εκτός από τις εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες έχουν και τεράστια αποθέματα ψυχής. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς ότι το μυαλό μπορεί να καταφέρει όλα αυτά που το σώμα αδυνατεί. Αυτοί οι αθλητές κάνουν πραγματικότητα το σλόγκαν του συλλόγου “NGU” (Never Give Up) και δίνουν δύναμη σε όλους εμάς να συνεχίσουμε να κάνουμε καλύτερα το άθλημα που αγαπάμε, χωρίς να σταματάμε σε όποια δυσκολία κι αν προκύψει.

Ο σημερινός ξεχωριστός αγώνας τριάθλου ήταν o αγώνας για την “Ελπίδα”. Την Ελπίδα ένα κοριτσάκι 3 χρόνων που δίνει τον δικό του αγώνα για την ζωή κι όλοι εμείς παρατριαθλητές και τριαθλητές στέλνουμε την ελπίδα μας για τον αγώνα αυτό. Γιατί η Ελπίδα θα τα καταφέρει, η Ελπίδα θα ζήσει!
Εμπνευστής και οργανωτής αυτής της προσπάθειας ο Νίκος Μούνδρος που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του να διοργανώσει έναν αγώνα στο άθλημα που τον έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από το τρίαθλο. “Αντιμέτωποι του” στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν ακόμη έξι παρατριαθλητές με διεθνείς διακρίσεις σε αγώνες τριάθλου. Δίπλα τους βρέθηκε ο σύλλογος τριάθλου “Απόλλών” να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να πάρει μέρος σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής χρονιάς στο ημερολόγιου του.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest