Στο Αγαθονήσι το «2ο Φεστιβάλ των Συνόρων»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Αγαθονήσι το «2ο Φεστιβάλ των Συνόρων». Από τις 23 έως και τις 25 Ιουλίου 2014, το «2ο Φεστιβάλ των Συνόρων» θα φιλοξενήσει καταξιωμένους τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτικά συγκροτήματα επικοινωνώντας το παλμό της ακριτικής Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν: η Αρετή Κετιμέ και η Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής «ΠΟΛΙΣ», οι Βαγγέλης Δημούδης, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Χριστίνα Κόζα, Χρυσόστομος Γιαμαίος και Ευαγγελία Γιαμαίου, στη συναυλία-αφιέρωμα στην παραδοσιακή μουσική της Θράκης και των Δωδεκανήσων, ενώ το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την αφιερωμένη στην αγαθονησιώτικη παράδοση μουσικοχορευτική παράσταση τοπικών συγκροτημάτων και τη συναυλία των μουσικών τμημάτων των Θερινών Σεμιναρίων «Οι Τέχνες στα Δωδεκάνησα ΙΙΙ».
Τη καλλιτεχνική επιμέλεια του «2ου Φεστιβάλ των Συνόρων» έχει ο μουσικός Μανώλης Κόττορος.
Τη διοργάνωση έχει η Α.Μ.Κ.Ε «Παραμεθόριος Δράση» με συνδιοργανωτή την Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με την υποστήριξη του Δήμου Αγαθονησίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγαθονησίου «Υετούσα». Για μια ακόμα φορά προσκαλούνται οι φίλοι του «Φεστιβάλ των Συνόρων» στη γιορτή της ελληνικής παραμεθορίου να μοιραστούν μια ξεχωριστή καλλιτεχνική και τουριστική εμπειρία.

Πηγή : patmostimes.gr

Pin It on Pinterest