Αυτά τα πράγματα θα χρειαστείς για να επιβιώσεις σε ένα πυρηνικό πόλεμο – Το βίντεο που πρέπει να δεις

Βρετανός συγγραφέας μίλησε για τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει

Πριν από λίγο καιρό, σε μια σπάνια ομιλία προς τον ρωσικό λαό, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε «μερική επιστράτευση» περίπου 300.000 στρατιωτών για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πρόσθεσε μάλιστα: «Εάν υπάρχει απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας και για την προστασία του λαού μας, θα χρησιμοποιήσουμε σίγουρα όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και να είστε σίγουροι ότι δεν μπλοφάρω».

Τα τελευταία λόγια του Ρώσου Προέδρου ήταν αυτά που αναστάτωσαν κάποιους πολίτες ανά το κόσμο, οι οποίοι έτρεξαν να προμηθευτούν όλα όσα χρειάζεται για να επιβιώσουν μετά από ένα πυρηνικό όλεθρο. Άλλοι έχτισαν καταφύγια στο σπίτι τους, άλλοι ξόδεψαν μια περιουσία για να αγοράσουν προμήθειες και άλλοι έσπευσαν να αγοράσουν ιώδιο.

Ένας Βρετανός συγγραφέας, λοιπόν,μίλησε για τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει σε ένα κιτ επιβίωσης για πυρηνικό πόλεμο.

Ο Taras Young, ο οποίος έγραψε τα βιβλία «Nuclear War in the UK» (Πυρηνικός πόλεμος στο Ηνωμένο Βασίλειο) και «Apocalypse Ready» (Έτοιμος για Αποκάλυψη), έφτιαξε ένα βίντεο με την εξής  λεζάντα:

«Προσπάθησα να φτιάξω ένα βασικό κιτ επιβίωσης για πυρηνικό πόλεμο χρησιμοποιώντας μόνο κομμάτια που μπορούσα να παραγγείλω online από προμηθευτές του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το eBay και το Amazon. Παρακαλώ σημειώστε: Αυτό είναι απλώς λίγη διασκέδαση! Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα επιβιώσετε από έναν πυρηνικό πόλεμο, ακόμη και με αυτό το κιτ».

Το «πακέτο» που προτείνει ο Young περιέχει:  Ένα μεταλλικό εργαλείο ορύγματος, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αξίνα. Διαθέτει επίσης μια πυξίδα και ένα φτυάρι για το σκάψιμο σε προβληματικές καταστάσεις. Το κουτί περιλαμβάνει επίσης μανταλάκια για σκηνές, έναν καθρέφτη με προσαρτημένη σφυρίχτρα για την προσέλκυση αεροσκαφών, καθώς και έναν αναπτήρα φωτιάς, ένα συρματόπριζο, ιωδιούχο κάλιο, δισκία καθαρισμού νερού και ένα μαχαίρι.

Pin It on Pinterest

Share This