Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Συλληπητηρίο για θάνατο εκπαιδευτικού

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο της εκλεκτής και αγαπητής συναδέλφου Θάλειας Καρακατσάνη.

Μια εξαιρετική Εκπαιδευτικός, Ερευνήτρια και Πανεπιστημιακή Διδάσκουσα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Φ.Π.Ψ., και με υποτροφία του ΙΚΥ πραγματοποίησε σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εργάστηκε επί χρόνια με παιδιά με νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Στην σύντομη, αλλά πλήρη, ζωή της κατόρθωσε πολλά, σπούδασε επί δεκαετίας με ζήλο και αυταπάρνηση, δίδαξε σε Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίδαξε με αφοσίωση στη δημόσια εκπαίδευση, στην πολυαγαπημένη της Ρόδο.

Ήταν ενθουσιώδης υπέρμαχος των ίσων ευκαιριών και της προάσπισης των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, τομέας που αφιέρωσε την επιστημονική της ειδίκευση. Διακρίθηκε στην επιστήμη της, αγάπησε ολοκληρωτικά την εκπαίδευση και εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές που μαθήτευσαν κοντά της μαγνητίζονταν από την πηγαία αγάπη της για την διδασκαλία, τα παιδιά, το σχολείο.

Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης της Α Δωδεκανήσου, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών τα θερμά συλλυπητήριά στην οικογένεια της συναδέλφου.

2.       Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου να παραστεί στην κηδεία που θα τελεστεί στον χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής Ρόδου την Τρίτη 01/03/2022 και ώρα 11 π.μ.

4.    Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

5. Αντί στεφάνου να κατατεθεί ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού στην μνήμη της εκλιπούσης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Pin It on Pinterest

Share This