Τίμησαν οι Συμιακοί της Ρόδου τον Λευτέρη Παπακαλοδούκα στην ομιλία του – Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  την Τετάρτη  14 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Park” η προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα, στην οποία παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης του “Νέοι Ορίζοντες” . Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν πολλοί Συμιακοί της Ρόδου αλλά και αρκετοί Ροδίτες φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου δημάρχου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Τσαβαρής, ο οποίος τόνισε ότι η επόμενη πενταετία θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος και η παράταξη του θα ανταποκριθεί με υπευθυνότητα , σοβαρότητα και σταθερότητα.  Μίλησε για την μείωση των οικονομικών πόρων προς τους ΟΤΑ και πως η Δημαρχία κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες, να κάνει έργα και να αυξήσει τον τουρισμό στη Σύμη. Όσο για τις επιθέσεις της αντίπαλης παράταξης αρκέστηκε στο ότι “πετροβολάς το δέντρο που έχει καρπούς και όχι την ακακία”. Έκλεισε την ομιλία του αναφέροντας ότι την  Κυριακή ψηφίζουμε ικανούς ανθρώπους. Έναν έντιμο, άξιο και ακούραστο εργάτη τον Λευτέρη Παπακαλοδούκα.

Στη συνέχεια τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σύμης προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Γιαννόπουλος . Τους δυο τους τους συνδέει μια δυνατή φιλία αρκετών χρόνων. Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας ήταν ο καθηγητής του στο ξεκίνημα του. Ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη του τιμή και ευχαρίστηση να προλογίσει τον Λευτέρη. Όπως δήλωσε στο ξεκίνημα του διψούσε για μάθηση, έμαθε και έδρασε πρακτικά και αποτελεσματικά.  Έκλεισε λέγοντας ότι με την στήριξη του κόσμου θα συνεχίσει να προσφέρει γιατί έχει ακόμα τον ενθουσιασμό , μεγαλύτερη πείρα και εμπειρία και θα προχωρήσει μπροστά γιατί αγαπάει τη Σύμη.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, τόνισε πως η καλύτερη διαφήμιση είναι η παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση αυτή. Ανέφερε ότι η παράταξη του μιλάει με έργα και πως η υπόσχεση τους είναι δέσμευση για εκείνους.  Συνέχισε λέγοντας πως έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα και ανέλυσε τα έργα που έχουν γίνει χωρίς την απαιτούμενη οικονομική στήριξη του αθηνοκεντρικού κράτους αλλά και το πρόγραμμα της παράταξης του.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest