Γιάννης Κούρτης ” Στις 18 Μαϊου οι πρωταγωνιστές είστε εσείς”

ίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, νιώθω την  ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους σας, και να σας πω δυο λόγια από καρδιάς.
Γεννήθηκα σε μια αγροτική οικογένεια και ξέρω τι θα πει βιοπάλη. Έμαθα να αγωνίζομαι μόνος μου, με μοναδικό στήριγμα την αγάπη της οικογένειας μου. Με πολύ δουλειά, μεθοδικότητα, οργάνωση, επιμονή και υπομονή καταξιώθηκα στο χώρο του λιανικού εμπορίου και των τουριστικών επιχειρήσεων. Ο τόπος μου, η Ρόδος μας, όλοι εσείς μου προσφέρατε απλόχερα, ότι  έχω σήμερα. Η Ρόδος είναι ο τόπος που γεννήθηκα, περπάτησα, αγάπησα, που με ενέπνευσε, με ανέδειξε επαγγελματικά, με “ταξίδεψε” με την μοναδική ομορφιά του.  Ο τόπος όπου αποφάσισα να κάνω οικογένεια και να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

 Νιώθω πως είναι υποχρέωση μου να αγωνιστώ εγώ τώρα γ’αυτόν!
 Γιατί με  πονάει πραγματικά, όταν βλέπω το νησί μας και γενικότερα την χώρα μας σε αυτήν την κατάσταση, με τα συσσωρευμένα προβλήματα σχεδόν σε όλους τους τομείς. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν έχω μάθει στα πολλά λόγια, προτιμώ τις πράξεις. Δεν έχει νόημα λοιπόν να σας κουράζω απαριθμώντας τα προβλήματα, τα οποία όλοι σας βιώνετε καθημερινά. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα συγκρουστώ με όλα τα κακώς κείμενα και με όσους ευθύνονται για αυτά.  
Είπα στον εαυτό μου: “φτάνει ως εδώ…. δεν θα μείνεις απλός θεατής στη συνεχή οπισθοδρόμηση του τόπου σου”
Αποφάσισα να παλέψω, από μια άλλη θέση, αυτή του δημοτικού συμβούλου. Να παλέψω με σθένος και αποφασιστικότητα, όπως έκανα και στη ζωή μου, για να προσφέρω στα παιδιά μου και σε όλα τα ροδιτόπουλα μια καλύτερη προοπτική για το μέλλον.
Για να κάνουμε μαζί με τον Φώτη Χατζηδιάκο και τους εκλεκτούς συνεργάτες που επέλεξε, την  Ρόδο πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική για τους δημότες, πιο φιλόξενη για τους επισκέπτες, πιο φιλική για τους επιχειρηματίες.


Για να γίνει η Ρόδος ο τόπος που ονειρευόμαστε!
Στις 18 Μαϊου οι πρωταγωνιστές είστε εσείς. 
Η ψήφος σας θα κρίνει το μέλλον μας για τις επόμενες δεκαετίες. 
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. 
Ελάτε όλοι μαζί να ξαναβάλουμε τη Ρόδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Να κάνουμε πράξη όσα οραματίζομαι για το πανέμορφο, ευλογημένο νησί, στο οποίο ζούμε.
Η δύναμη μας είστε εσείς. 
Σας ευχαριστώ
Ιωάννης Κούρτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την  παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” 
του Φώτη Χατζηδιάκου

Pin It on Pinterest