Ρόδος: Ανυπόφορη δυσοσμία στo κέντρο της πόλης ! (εικόνες)

Το ιστορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου συνεχίζει να βρίσκεται υπο “κατάληψη” απο τους μετανάστες που έχουν φθάσει στο νησί και συνεχίζουν να καταφθάνουν απο τα τουρκικά παράλια.

Η κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει μεριμνήσει ακόμα για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών με αποτέλεσμα η Ρόδος να “πνίγεται” απο μετανάστες.

Τα πάρκα και οι δρόμοι πέριξ των διοικητικών υπηρεσιών έχουν γεμίσει χαρτόκουτα και σκηνές και η δυσοσμία απο την έλλειψη αποχωρητηρίων είναι ανυπόφορη.

Στο κέντρο της πόλης βρέθηκε η κάμερα του Rodosreport και κατέγραψε εικόνες έντονων αντιθέσεων με τους τουρίστες να περπατούν δίπλα στα καταλύματα των μεταναστών και την έντονη δυσοσμία.

Την ίδια ώρα οι δρόμοι στΟ κέντρο έχουν σημαιοστολισθεί για τον επικείμενο εορτασμό του ΟΧΙ.

Την ίδια ώρα κάποιοι συνεχίζουν στήνουν εμπόδια στην λειτουργία της πρόχειρης δομής – ταυτοποίησης, που στήθηκε σε απόμερο σημείο στο λιμάνι της Ακαντιάς με περίφραξη, κάμερες , σκηνές και χημικές τουαλέτες.

Η μικρή αυτή προσωρινή δομή που στήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ρόδου μετά απο έντονες πιέσεις, δεν έχει λειτουργήσει ακόμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης.

Σκοπός της δομής αυτής είναι να γίνονται εκεί οι απαραίτητες διαδικασίες ταυτοποίησης απο τις αρχές και άμεσα να επιβιβάζονται στα παρακείμενα πλοία και να μεταφέρονται στις δομές ανα την χώρα.

Pin It on Pinterest