Στο τελικό στάδιο οι διαδικασίες προετοιμασίας του Πανελλήνιου Αγώνα Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας 19 & 20 του μήνα στο ΔΑΚ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι διαδικασίες προετοιμασίας του Πανελλήνιου Αγώνα Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας 19 & 20 του μήνα στο ΔΑΚ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου ΔΟΠΑΡ.

Πρόκειται για αγώνα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με το πρόγραμμα να προβλέπει την διεξαγωγή του αγώνα των μικρών ηλικιών το Σάββατο 19-10-2024 με αποστάσεις από 10μ. έως 20μ. και Barebow Τόξο Αναπτυξιακό από 25μ. έως 50μ. .

Την δεύτερη μέρα Κυριακή 20-10-2024 στις κατηγορίες ενηλίκων, Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων στις αποστάσεις από 25μ. έως 70μ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η προσέλευση των αθλητριών/των θα γίνει στις 10:00 με τον έλεγχο του εξοπλισμού και δοκιμαστικές βολές να ακολουθούν έως 11:00. Η προσέλευση των θεατών από τις 11:00.

Από 11:00 έως 12:30 ο πρώτος γύρος με διάλειμμα να ακολουθεί έως 12:50.

Ο δεύτερος γύρος από 12:50 έως 14:20. Θα ακολουθήσουν οι απονομές στις 14:30.

Τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους, το μέλος του ΔΣ και σημαντικής εμπειρογνώμονα του αθλήματος Κα Παπαδοπούλου Εβελυν και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τεγγελίδης Δημήτρης.

Οι συνδιοργανωτές η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ καλούν τους φίλους και του λάτρες του αθλήματος να παρευρεθούν για να ενθαρρύνουν τους μικρούς και μεγάλους Ρόδιους αθλητές αλλά και τους φιλοξενούμενους από άλλες περιοχές και την προσπάθεια του συλλόγου για την διοργάνωση μεγάλων και σημαντικών αγώνων στα πλαίσια του αθλητικού τουρισμού και στην περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του ολυμπιακού αθλήματος της Τοξοβολίας.

Την διοργάνωση στηρίζουν: Παραδοσιακό μανάβικο Σκόνης, Παπαδάκης Ν., Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, ΒΑΠ Κουγιός, Blue Star Ferries, Multi clima Roussos, Elafos Hotel, Future Kids, Semiramis Hotel, Optical house Λουκαϊδης, Fairynails και Τυπογραφείο Γραφικές τέχνες Νίκου Χατζηκαλημέρη 1985.

Pin It on Pinterest