Ρόδος: Υπεγράφη από τον δήμαρχο η σύμβαση της μαρίνας

Υπεγράφη από τον δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη, η σύμβαση παραχώρησης για την χρήση και εκμετάλλευση της χερσαίας και λιμενικής ζώνης της μαρίνας, προκειμένου  να προχωρήσει η επένδυση που έχει σχεδιαστεί.

«Ήμουν προβληματισμένος πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία ήταν πραγματικά μια δημοκρατική  διαδικασία, για όποιον ήθελε να πάρει μέρος. Μετά το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και τη σύσκεψη στο γραφείο μου, στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Γερονικόλας και Πότσος και η ηγεσία του ΤΕΕ, τα πράγματα έγιναν πολύ ξεκάθαρα», δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος, για να προσθέσει ότι «η Ρόδος μεγαλώνει τουριστικά και χρειάζεται επενδύσεις.  Δεν  μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, αν παραμείνει στα δεδομένα του 1980».

Σε ό,τι αφορά στα αντισταθμιστικά, απάντησε ότι ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της εταιρείας, ότι αυτά θα συζητηθούν «πολύ σοβαρά», την κατάλληλη στιγμή.

«Είμαι φανατικά υπέρ των επενδύσεων», δήλωσε επίσης ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε με τον δήμαρχο. «Μόνο από την άνοδο της οικονομίας θα δούμε βελτιώσεις στη χώρα και η άνοδος της οικονομίας θα προκύψει μόνο από τις επενδύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Pin It on Pinterest