49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη πέθανε μετά από μάχη στη ΜΕΘ

Ένας 49χρονος άνδρας, που είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, πέθανε από κορονοϊό σήμερα Πέμπτη (11/11) μετά από μάχη που έδωσε σε ΜΕΘ Covid στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης. Ο άνδρας κατέληξε μετά από πνευμονική εμβολή και ενώ πάλευε μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Την είδηση του θανάτου του άνδρα στις 5.30 το πρωί έκανε γνωστή ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο 49χρονος κατέληξε συνεπεία πνευμονικής εμβολής. Ο άνδρας φέρεται να είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου και μάλιστα σχετικά πρόσφατα.

Πάλευε με την αναπνευστική ανεπάρκεια

Σύμφωνα με άλλη πηγή, που επικαλείται η τοπική σελίδα, ο 49χρονος ήταν σε γενικά καλή κατάσταση και «πάλευε» με την αναπνευστική ανεπάρκεια που αντιμετώπιζε όμως έπαθε οξεία πνευμονική εμβολή και κατέληξε.

Η περίπτωση του 49χρονου θυμίζει αυτή του 42χρονου Γερμανού καθηγητή που είχε πεθάνει από κορονοϊό, χωρίς να έχει άλλο πρόβλημα υγείας, στην Κρήτη τον Μάρτιο του 2020, στις αρχές της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης (10/11), κατέληξε ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν στην κλινική Covid. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται σήμερα συνολικά 17 ασθενείς με κορoνοϊό.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest