Επιτυχημένη η Γιορτή για το “Σαλακενό Γιαπράκι” – Φωτορεπορτάζ

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport.gr

Για 7η συνεχή χρονιά τα “Σαλακενά Γιαπράκια” είχαν την τιμητική τους σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο Βράδυ στη Σάλακο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου “Το Σπήλαιο” και τον Αθλητικό Σύλλογο “ΑΣΠΙΣ Σαλάκου.

Οι γυναίκες του χωριού έφτιαξαν εκατοντάδες γιαπράκια με πολλές συνταγές , οι οποίες “ξεσήκωσαν” τους ουρανίσκους  και στη συνέχεια ο κόσμος διασκέδασε με πολύ κέφι. Τη βραδιά άνοιξε το χορευτικό τμήμα Σαλάκου με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην γιορτή για το Σαλακενό Γιαπράκι και γνώρισε από κοντά το παραδοσιακό φαγητό  του χωριού, ενώ γλέντησε με την ορχήστρα του Ηλία Αναστασιάδη  που έπαιξαν νησιώτικο πρόγραμμα και τους Αντώνη Σιγανό και Μανώλη Καμπούρη που διασκέδασαν τον κόσμο με λαϊκό πρόγραμμα. Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης ,  απερχόμενος δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς,  ο Νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, ο πρόεδρος του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Rodosreport.gr

Pin It on Pinterest