4ος Μαραθώνιος Χορού στη Ρόδο ! Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

Για 4η συνεχή χρονιά το Αθλητικό Σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και ο «Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου» διοργανώνουν τον καθιερωμένο πλέον θεσμό του Μαραθώνιου Χορού.

Ο 4ος Μαραθώνιος Χορού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Οι καθηγητές χορού-γυμναστές Μαρία Λεβέντη, Μαρία Ριζοπούλου, Αναστασία Καστρουνή, William, Ανίτα Ηλιού, Βασιλική Καλλιανιώτη, η Νόνα Ναλμπάντη, ο Θωμάς Κώστας και ο Γιώργος Πήχης θα διδάξουν Reggaetton, Salsa, Cha-Cha-Cha, Tango, Rock n’ Roll, Zumba, Zumba kids, Disco, Fight Bo και Line dances.

Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, την καλή σας διάθεση και ελάτε να στείλουμε την αγάπη μας, το δικό μας μήνυμα ανθρωπιάς απλά, χορεύοντας.

Για τη συμμετοχή σας δεν χρειάζονται γνώσεις χορού. Αρκεί η διάθεσή σας για να ακολουθήσετε τα βήματα τα οποία θα διδάσκονται εκείνη τη στιγμή από τους έμπειρους δασκάλους. Ελάτε μόνοι σας ή με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμε και θα γυμναστούμε ενώ παράλληλα θα ενισχύσουμε με τον δικό μας τρόπο, τον «Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δωδεκανήσου».

Σας περιμένουμε όλους!

Κόστος Συμμετοχής: € 3,00 (ενιαίο για παιδιά και ενήλικες)

Χορηγός  Επικοινωνίας: RodosReport.gr

Pin It on Pinterest