Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά των Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου στην Κοινωνία

Η προσφορά του Συλλόγου Εθελοντών Ρόδου στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο είναι γνωστή, όμως όσες φορές και αν την επισημάνεις δεν είναι αρκετές.

Ο  στόχος του Συλλόγου Εθελοντών  Αιμοδοτών Ρόδου “ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ” για το 2013 ήταν 1500 φιάλες αίματος και υλοποιήθηκε με επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν 1574 φιάλες αίματος.  Τη χρονιά που μας πέρασε, οι στόχοι στα χαρτιά δεν έχουν καμία σημασία , καθώς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου χάρη στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας συγκέντρωσε 2.203 φιάλες αίματος.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι με το παραπάνω νούμερο, κάλυψε περίπου το 33 % των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου σε αίμα, ενώ σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις πανελλαδικά της τάξεως του 40 %.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ύψιστο αγαθό στην κοινωνία μας. Χρειάζονται μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας για να μπορέσουμε να σώσουμε μια και περισσότερες ανθρώπινες ζωές.  Η αξία του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας είναι ανεκτίμητο δώρο προς τον συνάνθρωπο.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει στην κοινωνία της Ρόδου.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest