Δυο νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη

unnamed (5)Δήλωση υποψηφιότητας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΝΗ, στο συνδυασμό ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, του Γιώργου Υψηλάντη

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΗΣ, γεννήθηκε στο Παραδείσι.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη συνέχεια φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Επιμορφώθηκε στη ΣΕΛΔΕ (Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης) στην Αθήνα και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών (master) στο Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Από το 1983 υπηρέτησε ως δάσκαλος σε σχολεία της Αθήνας, της Μυκόνου και της Ρόδου.

Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του θητείας, ασχολήθηκε και με το θέατρο. Παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την τέχνη του θεάτρου και φοίτησε στη σχολή παιδαγωγικής του θεάτρου του Λ. Κουρετζή. Δημιούργησε πολλές θεατρικές ομάδες παιδιών σε όλα τα σχολεία που υπηρέτησε, καθώς και ομάδες ενηλίκων. Είναι υπεύθυνος επί σειρά ετών, της θεατρικής ομάδας δασκάλων της Ρόδου και της θεατρικής ομάδας του συλλόγου νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας».

Είναι μέλος της ΟΜΕΡ (Ελληνική Επιτροπή Προσχολικής Αγωγής Ρόδου) και του Πανελλήνιου Δικτύου για το θέατρο στην Εκπαίδευση.

Παράλληλα έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση, καθώς έχει εκλεγεί πολλές φορές στο Δ.Σ. του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Σύρου – Τήνου – Μυκόνου και Ρόδου.

Από το 2002 είναι διευθυντής στο 12ο δημοτικό σχολείο Ρόδου. Ο Κώστας είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Θέμη Μαστροσάββα και έχουν δύο παιδιά.

unnamed (6)Δήλωση υποψηφιότητας της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΛΩΝΗ, στο συνδυασμό ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, του Γιώργου Υψηλάντη.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΛΩΝΗ του Νικολάου, είναι επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού, στην περιοχή Θεολόγου.

Είναι παντρεμένη με το Στέργο Κατίνα και μητέρα δύο κοριτσιών.

Δραστηριοποιείται ενεργά σε κάθε κοινωνική δράση. Διετέλεσε τέσσερα χρόνια πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2006 και υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Παραδεισίου, το 2010.

Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Υψηλάντη, για να ξαναδούμε το τόπο μας νοικοκυρεμένο σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας!

Pin It on Pinterest