Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου: “¨Απεργούμε 1η Μάη ,μέρα πάλης, τιμής και αγώνα”

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα,

Η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου συνεδρίασε και αποφάσισε τα παρακάτω :

Διαδηλώνουμε και δηλώνουμε ότι:

 

  • Υπερασπιζόμαστε με τον αγώνα μας τη ζωή μας. Διεκδικούμε εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία των ανέργων. Παλεύουμε για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για αυξήσεις στα μεροκάματα σύμφωνα με τις ανάγκες μας.
  • Ξέρουμε καλά ότι όσα κέρδισε ο κλάδος μας, η εργατική τάξη συνολικά, καταχτήθηκαν με τους αγώνες της, με το σπαθί της, με το αίμα της.
  • Αξιοποιούμε την ιστορική πείρα των αγώνων που έδωσαν πρωτοπόροι εργάτες του κλάδου και της τάξης μας μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με κίνδυνο να μη γυρίσουν στα σπίτια τους.
  • Αγωνιζόμαστε ενάντια στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.

 

Συνάδελφοι, έχουμε καθήκον να πορευτούμε στον ίδιο δρόμο που πορεύτηκαν οι επώνυμοι και ανώνυμοι ήρωες της τάξης μας. Να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα και της ζωής μας στα χέρια μας. Σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ζήσουμε καλύτερα. Να κατακτήσουμε ένα ανώτερο επίπεδο ευημερίας για εμάς και τις οικογένειές μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 1ΗΣ ΜΑΗ και στη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για την ΥΓΕΙΑ, που συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου την Τετάρτη, 30 Απρίλη, στο ΑΚΤΑΙΟΝ, στις 7μμ.

.

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest