Έχει έρθει στη Ρόδο 105 φορές !

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στον κύριο Tapani Rimpioja από τη Φινλανδία ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή του στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών του. Ο κύριος Rimpioja που επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρόδο το 1985 βρίσκεται φέτος στο νησί μας για εκατοστή πέμπτη φορά.
Χαλάρωση, χαλάρωση και πάλι χαλάρωση είναι αυτό που σύμφωνα με τον ίδιο απολαμβάνει κάθε φορά που έρχεται στο νησί μας. Του αρέσει να επισκέπτεται κάποια από τις παραλίες της ανατολικής πλευράς του νησιού και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Οικοδόμος στο επάγγελμα, διαμένει στο ξενοδοχείο Sun Beach για διάστημα συνήθως δύο εβδομάδων, ενώ δεν παραλείπει να γεύεται καθημερινά την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και κυρίως τα αγαπημένα του πιάτα, το στιφάδο και το τζατζίκι. Επισκέπτεται καθημερινά τη Μεσαιωνική Πόλη την οποία και λατρεύει.
Αναφέρθηκε ειδικά στον πολύ καλό φίλο που απέκτησε στη Ρόδο, τον κύριο Νίκο, ζωγράφο στο επάγγελμα, τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά πριν από έντεκα χρόνια στη Μεσαιωνική Πόλη όταν του ανέθεσε να δημιουργήσει το πορτρέτο του γιού του. Έκτοτε διατηρούν επαφή και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ενώ συναντιούνται κάθε φορά που εκείνος βρίσκεται στη Ρόδο.

IMG_0580 DSCN0895

 

Pin It on Pinterest