Περιοδεία του Ιωάννη Παππά στην Κάρπαθο

Τα τρέχοντα προβλήματα τέθηκαν στο τραπέζι ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 12/12  στο Δημαρχείο Καρπάθου παρόντος του τ.βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παππά και με την παρουσία του Δημάρχου κ. Ηλία Λάμπρου, και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιδημάρχων και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη σύσκεψη τέθηκαν θέματα όπως η λειτουργία του Κέντρου Υγείας, των αγροτικών ιατρείων, του περιφερειακού πολυδύναμου ιατρείου Ολύμπου, το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπάθου (Απέρι), η ολοκλήρωση των εργασιών στο Γήπεδο Πηγαδίων, η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία καθώς επίσης και για η πορεία μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο κ. Παππάς είχε ακόμη επαφές, με τον Έπαρχο Καρπάθου κ. Γιάννη Μηνατσή και με τα στελέχη της τοπικής επιτροπής Ν.Δ. Καρπάθου.
Με τον κ. Μηνατσή συζήτησαν το ενδεχόμενο ένταξης και προώθησης έργων στο νησί μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Με την Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.
Ο κ. Παππάς έκανε περιοδεία σε χωριά της Καρπάθου, στην Αρκάσα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, στις Πυλές, στον Όθως , στην Βολάδα και στο Απέρι ενώ παρέστη και στις χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις του Δήμου Καρπάθου στα Πηγάδια για 1η φορά όπου έγινε η εναρκτήρια τελετή μαζί με εθελοντές, σχολεία και πολύ κόσμο.
Τέλος, ο κ. Παππάς επισκέφηκε τις δημόσιες υπηρεσίες όπου είχε συνεργασία με τους εκπροσώπους.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest