Επίσκεψη του Στράτου Καρίκη στη λαϊκή αγορά – Περιοδεία σε Αρχάγγελο, Μαλώνα και Μάσσαρι

Στην λαϊκή αγορά Αγίου Δημητρίου περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου, συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, επικεφαλής της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»Στράτος Καρίκης. Ο κ. Καρίκης συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές και δήλωσε ότι ο θεσμός των λαϊκών αγορών πρέπει να ενισχυθεί και να προστατευθεί.

Επεσήμανε δε την ανάγκη προώθησης των γεωργικών προϊόντων της Ρόδου στην ντόπια αγορά και τόνισε ότι βασική μέριμνα της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» είνα η διασύνδεση της ντόπιας παραγωγής με τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού. Ακόμη ο κ. Καρίκης είπε ότι θα πρέπει να αποτελέσει πρωταρχικό στόχο, όχι μόνο για τη νέα δημοτική αρχή, αλλά και για όλους τους αρμόδιους ΟΤΑ και φορείς η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα στη Ρόδο, ο οποίος μπορεί να παρουσιάσει μία μεγάλη δυναμική, να ενισχύει την οικονομία του νησιού μας και να προσφέρει θέσεις εργασίας.

Μετά τη λαϊκή αγορά, ο κ. Καρίκης επισκέφθηκε τα καταστήματα στην περιοχή Άννης Μαρίας και συνάντησε εμπόρους και καταστηματάρχες.

Περιοδεία σε Αργχάγγελο, Μαλώνα και Μάσσαρι

Την Παρασκευή, ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Καρίκης περιόδευσε στον Αρχάγγελο, τη Μαλλώνα και τα Μάσσαρι μαζί με τον πρώην δήμαρχο της περιοχής Αλέκο Παπουρά και άλλους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ». Ο κ. Καρίκης συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών για τα θέματα που τους απαχολούν, όπως την ενίσχυση των δομών Υγείας, την δημιουργία των απαραίτητων υποδομών και είπε ότι από την επομένη των εκλογών θα υπάρξει στενή συνεργασία με τους πολίτες, με στόχο να δρομολογηθούν λύσεις σε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Pin It on Pinterest