Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Προσαγωγή αλλοδαπού για επαιτεία στη Ρόδο 

Την 13-07-2016 το πρωί  εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας να επαιτεί  και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του αντίστοιχη πταισματική παράβαση.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή στη Ρόδο

Την 14-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 25 ετών γιατί την ίδια μέρα το πρωί αφαίρεσαν από κατοικία 73χρονου ημεδαπού κόσμημα, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στο δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο      Την 14-07-2016 το απόγευμα συνελήφθη στον Αερολιμένα της Ρόδου, από αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 50χρονος ημεδαπός γατί παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες-τουρίστες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες μεταφοράς με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κάρπαθο
Την 14-07-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Κάρπαθο, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 28χρονος υπήκοος Γεωργίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Pin It on Pinterest