Διήμερη περιοδεία στην Κω για τον Γιάννη Μαχαιρίδη

Διήμερη περιοδεία στο νησί της Κω πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσει με δεκάδες κατοίκους του νησιού, αλλά και ελεύθερους επαγγελματίας που δραστηριοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Κω. Οι πολίτες του γραφικού νησιού του Αιγαίου υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, ο οποίος και είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή μαζί τους, μέσα σε ένα άριστο κλίμα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της Κω, στην Κέφαλο, την Αντιμάχεια και την Καρδάμαινα. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται κατά περίπτωση σε μία από τις παραπάνω περιοχές, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν ότι η νέα τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα θετικά, εκφράζοντας τις ελπίδες τους να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μέχρι και την ολοκλήρωσή της.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, παρέμεινε στο νησί της Κω την Τρίτη και την Τετάρτη 29 και 30 Απριλίου 2014, παραχωρώντας τη δεύτερη ημέρα συνέντευξη τύπου στη Μαρίνα της Κω. Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων αναφέρθηκε στο έργο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα στην Κω, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ παρουσίασε και τους στόχους που έχουν τεθεί προς υλοποίηση για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ολοκληρωμένα είναι τα έργα του Μουσείου Νεώτερης Ιστορίας της Δωδεκανήσου και του 2ου Γυμνασίου νήσου Κω, συνολικού προϋπολογισμού 3.462.748,43 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Ν. Δωδεκανήσου, η αγορά Οργάνων Γυμναστικής Περιφέρειας, το Ολοήμερο 8-θέσιο Δημοτικό Σχολείο Καρδάμαινας και το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου νήσου Κω, συνολικού προϋπολογισμού 4.518.806,52 ευρώ.

Σε διαδικασία μεταφοράς και phasing βρίσκονται τα έργα Εγκατάστασης Επεξεργασίας και Διάθεσης λυμάτων Δικαίου Κω και της Επέκτασης ΧΥΤΑ Κω, συνολικού προϋπολογισμού 16.700.000 ευρώ, ενώ υπολείπεται το έργο Διαχείρισης αστικών λυμάτων Αντιμάχειας – Κεφάλου Κω, προϋπολογισμού 17.250.000 ευρώ.

Pin It on Pinterest