Συγχαρητήριο μήνυμα του Φώτη Χατζηδιάκου για τις επιτυχίες των τοπικών αθλητικών σωματείων

Θερμά συγχαρητήρια στις τρεις ομάδες της Ρόδου, που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και να διακριθούν. Ειδικότερα:

-Στην ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις που μετά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου που κατέκτησε, εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία βόλεϊ. Μετά από χρόνια τα Δωδεκάνησα επιστρέφουν στις εθνικές κατηγορίες πετοσφαίρισης χάρη στο Ροδίων Άθλησις, κάνοντάς μας όλους τους πολίτες της Δωδεκανήσου υπερήφανους.

 -Στην ομάδα μπάσκετ των Αγίων Θεοδώρων Αρχαγγέλου, με την οποία είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επιτυχία τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας μας στον Αρχάγγελο. Καλή επιτυχία στο σωματείο για την πορεία τους στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης, τον ερχόμενο Ιούνιο.

 -Στην ομάδα ράγκμπι των Ιπποτών της Ρόδου που κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία τους, κερδίζοντας μάλιστα το πρωτάθλημα αήττητοι.

Οι παραπάνω επιτυχίες των τοπικών αθλητικών συλλόγων καταδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ροδιακός αθλητισμός βρίσκεται σε άνθηση.

Στόχος της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι να αναδείξει περαιτέρω τον τοπικό αθλητισμό, και να παρέχει την δυνατότητα σε νέα παιδιά να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες, στηρίζοντας τα τοπικά αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, βελτιώνοντας τις υφιστάμενες υποδομές και επενδύοντας στη δημιουργία νέων, προκειμένου να προσφέρουμε χώρους άθλησης σε μεγαλύτερη μερίδα των συμπολιτών μας, σε όσες το δυνατόν περισσότερες περιοχές του νησιού.

Pin It on Pinterest