Λίνα Παπατσή: ” Πάντα έπρεπε να υπερβαίνουμε τους εαυτούς μας, δεν μάθαμε ποτέ να τα παρατάμε”

Ανοιχτή επιστολή της Παπατσή Ευαγγελίας (Λίνας)

Αγαπητέ συμπατριώτη, αγαπητή συμπατριώτισσα,

τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε που με την ψήφο σας με τοποθετήσατε στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Νοτίου Αιγαίου. Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου ήταν πηγή δύναμης, ώστε να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες αυτής της αποστολής αλλά και φάρος ευθύνης ώστε να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο μας.

Η παγκόσμια κοινότητα διανύει την χειρότερη οικονομική κρίση της σύγχρονης εποχής.  Η χώρα μας ίσως τη βιώνει στην έσχατη μορφή της. Τις δυσκολίες όμως εμείς οι νησιώτες τις γνωρίζουμε καλά. Πάντα έπρεπε να υπερβαίνουμε τους εαυτούς μας ώστε να έχουμε τα αυτονόητα τις περισσότερες φορές. Γι’ αυτό και δεν μάθαμε ποτέ να τα παρατάμε. Γι’ αυτό και πάντα κατορθώναμε να είμαστε πρωτοπόροι.

Η παρούσα Περιφερειακή Αρχή, έχει να επιδείξει ένα τεράστιο έργο. Σε αντίθεση όμως με τις κεντρικές πολιτικές της χώρας, δεν αφοσιώθηκε στην ευημερία των αριθμών.  Προτίμησε να επικεντρωθεί και να επενδύσει στο πιο σταθερό και αξιόπιστο κεφάλαιο. Στον άνθρωπο και στις δυνατότητές του. Σε όλους εσάς.

Μέσα από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς», του οποίου είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου καθώς και με φορείς, συλλόγους, ενώσεις  κ.α εκατοντάδες σεμινάρια προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία στους κατοίκους ακόμα και των πιο απομακρυσμένων νησιών, να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, να γνωρίσουν τις νέες  τεχνολογίες και να τις εκμεταλλευτούν ως εργαλείο στη δουλειά τους, να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις στις γλώσσες των επισκεπτών των νησιών μας, οι επαγγελματίες να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά πάνω απ’ όλα να τους δώσουμε τα όπλα να παλέψουν την κρίση. Γιατί η γνώση παραμένει το ισχυρότερο όπλο.

Δεν είναι μόνο η τεράστια συμμετοχή σε όλα μας τα τμήματα που μας γέμισε ευχαρίστηση. Είναι η διαπίστωση ότι έπιασαν τόπο κι αυτό είναι φανερό από την  ικανοποίηση των καταρτιζομένων στο τέλος των σεμιναρίων, αλλά και στην αναγνώριση της προσπάθειας από τις τοπικές επιχειρήσεις που επισκεφθήκαμε.

Το γεγονός αυτό μας γεμίζει παράλληλα με ακόμα περισσότερη ευθύνη ώστε, παρά τις όλο και αυξανόμενες δυσκολίες, να συνεχίσουμε αυτό το τεράστιο έργο και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα για όλους τους κατοίκους των νησιών μας.

Για το λόγο αυτό ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου στις εκλογές του Μαΐου ώστε να μπορέσουμε να τα κάνουμε πράξη.

Μετά τιμής,

Παπατσή Ευαγγελία (Λίνα)

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
με το Γιάννη Μαχαιρίδη

Pin It on Pinterest