Πολιτική κρίση στη Κύπρο: Παραιτήθηκε σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο

Απρόβλεπτες εξελίξεις είχαμε στη Κύπρο αφού μετά το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις που δεν πέρασε, σήμερα υπέβαλε την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο!

Οπως γράφει και ο Φιλελεύθερος μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας έθεσαν σήμερα οι 4 υπουργοί του κόμματος, Γιώργος Λακκοτρύπης, Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος και Πέτρος Πετρίδης, τις παραιτήσεις τους, ενώ την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι υπόλοιποι υπουργοί.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».

Εξερχόμενος από το Προεδρικό, ο Νίκος Αναστασιάδης περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Pin It on Pinterest