Περιοδεία του Δημήτρη Γάκη στα χωριά της Κω

Περιοδεία στα χωριά Ζηπάρι και Πυλί, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 20/3/2014, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, επικεφαλής κλιμακίου μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψηφίων της Νησιωτικής Ανατροπής.

Συναντήθηκε με κατοίκους των χωριών και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της υπαίθρου στην Κω. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανταποκρίθηκε στους προβληματισμούς των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στον τουρισμό, αντάλλαξε απόψεις και μοιράστηκε μαζί τους τον προβληματισμό για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου. Ενημέρωσε τους κατοίκους για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Ανεργία, επισφαλής εργασία, μειώσεις στα μεροκάματα και αποδόμηση του μικρομεσαίου επιχειρηματία, δεν αποτελούν ούτε αναπτυξιακό μοχλό, ούτε δείγμα ενός δομημένου κοινωνικού κράτους.

Ο Δημήτρης Γάκης τόνισε το σημαντικό ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην παραγωγική ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας και προς όφελος των κατοίκων της, με έμφαση την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού στην Κω. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίξει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη των ήπιων – ποιοτικών μορφών τουρισμού σε όλη τη Δωδεκάνησο.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματος για τις επικείμενες ευρωεκλογές, επισημαίνοντας, ότι  το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα προσδιορίσει την πορεία μεταστροφής της ΕΕ από Ένωση κεφαλαίων και τραπεζών σε Ένωση πολιτών και δικαιωμάτων και θα χαράξει την διαδρομή απαλλαγής της χώρας μας από τους ξένους και ντόπιους δυνάστες.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest