Ο Μιχάλης Κόκκινος σε ΧΥΤΑ, υπηρεσία Πρασίνου, Καθαριότητα και στο Νοσοκομείο

Μόνο ως τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ( και μάλιστα επιεικέστατα), οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων στο ΧΥΤΑ οι οποίοι καλούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους χωρίς καν να ισχύουν οι απαραίτητοι και αυτονόητοι κανόνες υγιεινής.

Την διαπίστωση αυτή είχε την ευκαιρία να κάνει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Νησιωτική Ανατροπή» Μιχάλης Κόκκινος κατά την επίσκεψη του χθες στο ΧΥΤΑ, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Ντελάκη και Μίκα Κελεπέρα.

Δυστυχώς, στο έτος 2014, οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ της Ρόδου δεν έχουν τον ατομικό εξοπλισμό για την εργασία τους , ούτε την απαιτούμενη κάλυψη προληπτικής ιατρικής, έστω και με την χορήγηση εμβολίων, αφού ούτε αυτά τους γίνονται.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία που εξυπηρετεί ένα ολόκληρο νησί σε ένα τόσο σημαντικό τομέα, έχει αποδεκατιστεί καθώς έχουν απομείνει μόνο 4 χειριστές οι οποίοι και καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά 300 τόνους απορριμμάτων με έναν και μόνο προωθητή!

Χωρίς τον απαιτούμενου εξοπλισμό και μηχανήματα ένα τόσο σημαντικό έργο αρκετών εκατομμυρίων ευρώ κινδυνεύει απλώς να τιναχτεί στον αέρα.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος επισκέφθηκε επίσης χθες και τις Διευθύνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους και άκουσε τα προβλήματα τους.

Η περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου στο οποίο ως γνωστό έχει διατελέσει πρόεδρος. Εκεί ο Μιχάλης Κόκκινος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα και συνομίλησε με εργαζόμενους από το διοικητικό, υγειονομικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Pin It on Pinterest