Νικόλας Διακανθός: “Ο κ.Τσίπρας συνεχίζει να εκτίθεται και να εκθέτει όσους τον καθοδηγούν και όσους τον “προστατεύουν””

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΚΑΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟ.ΔΗ.

  • «Μπάλια Μπούλιου” οι δηλώσεις του κ Τσίπρα που προσπάθησε να διαψεύσει…. επιβεβαιώνοντας….το υπηρεσιακό και πολιτικό ατόπημα του.
  • Πιάστηκε στα πράσα …. ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ Τσίπρας και μεγαλοστέλεχος της παράταξης Χατζηδιάκου
  • Συνειδητή τακτική της παράταξης Χατζηδιάκου η μετατροπή του Δήμου σε προεκλογικό κέντρο…

  • Ο κ Τσίπρας συνεχίζει να εκτίθεται και να εκθέτει όσους τον καθοδηγούν και όσους τον “προστατεύουν”.

            Επέλεξε να απαντήσει για ένα αποδεδειγμένο ατόπημα, χωρίς να επιδείξει την στοιχειώδη ευθιξία και να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπολίτες του.

            Προφανώς δεν νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί ότι ενήργησε ως προπαγανδιστής της παράταξης Χατζηδιάκου, χρησιμοποιώντας δημόσια δωρεάν μέσα και την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, που τον διόρισε  η πολιτεία.

            Ούτε λίγο, ούτε πολύ, περνάει “στο ντούκου” ότι ο ίδιος απέφυγε να πληρώσει το αντίτιμο που αναλογεί στην αποστολή SMS, χρησιμοποιώντας στη “ζούλα” το δημόσιο δίκτυο “ΣΥΖΕΥΞΙΣ” που φτιάχτηκε με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

            Αναφέρει ότι τα μηνύματα δεν κόστισαν στον Δήμο και αποσιωπεί ότι δεν κόστισαν στον ίδιο, διότι όπως όλα τα στελέχη του “συστήματος” συγχέει το Δημόσιο με τον οικογενειακό του προϋπολογισμό.

            Μιλάει για εκ παραδρομής αποστολή SMS και όχι για συνειδητή πράξη, συνεχίζοντας να προκαλεί την νοημοσύνη όλων και ειδικά των ΝΕΩΝ που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

            Πως γίνεται άραγε “εκ παραδρομής” όπως ισχυρίζεται να σταλούν γραπτά μηνύματα σε κινητά (μέχρι 120 ανά ημέρα επιτρέπει το ΣΥΖΕΥΞΙΣ) όταν χρειάστηκε 7 διαδοχικά βήματα και η πληκτρολόγηση 126 λέξεων.

            Τόσες λέξεις περιείχε το προπαγανδιστικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ Τσίπρα, υπέρ της παράταξης Χατζηδιάκου και επειδή “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια” επισυνάπτω τις ανάλογες φωτογραφίες.

            Οι νέοι και όλος ο Ροδιακός λαός, που υπεροπτικά αντιμετωπίζει ο κ Τσίπρας και οι ¨σύντροφοι¨ του, θα στείλουν το πραγματικόSMS  στην κάλπη στις 18 Μαιου.

            Το μήνυμα ότι το καθεστώς τελειώνει με την νίκη της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. με επικεφαλής τον Χατζή Χατζηευθυμίου, θα το λάβει ο κ Τσίπρας και ο κ Χατζηδιάκος ακόμα και με κλειστά κινητά στις 18 Μαΐου 2014.

Υ.Γ. Το sms που στέλνει κάποιος από το κινητό του κοστίζει 0,018+ΦΠΑ

Pin It on Pinterest