Επίθεση του Στράτου Καρίκη κατά της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου

Στο μήνυμα μας για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, μεταφέραμε τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ροδιακού λαού, ο οποίος θέλει το νέο, το άφθαρτο, θέλει την πραγμάτωση της ηθικής στην πολιτική ζωή του τόπου με τις πράξεις μας.

Δυστυχώς κατά την προεκλογική περίοδο τα στελέχη της παράταξης του κ. Χατζηδιάκου, ακολουθώντας προεκλογικές τακτικές προηγουμένων δεκαετιών που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού, χρησιμοποίησαν την ιδιότητα με την οποία τους εξέλεξε ο Ροδιακός λαός, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα. Επιβεβαίωσαν τα αναφερόμενα στη δήλωσή μας.

Οι συγκεκριμένοι υποβοήθησαν τον εκλογικό τους αγώνα και την προσπάθειά τους να εκλεγούν με δήθεν εκτέλεση νέων έργων της τελευταίας στιγμής, τάζοντας ταυτόχρονα οτιδήποτε πιστεύουν ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει την εκλογική τους επιτυχία.

Τους καλέσαμε ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή να διαφυλάξουν την πολιτική τους αξιοπρέπεια και να απέχουν από τα καθήκοντά τους έτσι ώστε να κριθούν από το Ροδιακό λαό με βάση αυτά που πρεσβεύουν και όχι με αυτά που υπόσχονται λόγω της τωρινής τους θέσης.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έκανε μόνο ο επικεφαλής της παράταξής μας, θεωρώντας ότι έτσι προστάζει η προσωπική του πορεία και η καθαρότητα των θέσεών του.

Θα το κάνουν; Είμασθε σίγουροι ότι όχι. Άλλωστε είναι δεμένοι με τις καρέκλες τους.

Γιατί άραγε αποστασιοποιούνται από το έργο και τη θητεία του Στάθη Κουσουρνά και δεν αναφέρουν ούτε καν το όνομά του. Τι φοβούνται;

Ο επικεφαλής της παράταξής μας είναι περήφανος για το έργο που έχει παράγει ως αντιδήμαρχος στον τομέα της Διοίκησης τόσο μαζί με τον Χατζή Χατζηευθυμίου, σε μία απόλυτα επιτυχημένη δημοτική αρχή, όσο και μαζί με τον Στάθη Κουσουρνά, τον οποίον τιμά και σέβεται για τη διαδρομή του.

Γιατί άραγε δεν αναφέρουν ότι τα στελέχη που απέτυχαν στο έργο τους στην παρούσα δημοτική αρχή, βρίσκονται όλα κοντά στον Φώτη Χατζηδιάκο;

Γιατί αποκρύπτουν ότι στελέχη που είναι σήμερα κοντά στον Φώτη Χατζηδιάκο αρνήθηκαν να αναλάβουν το δύσκολο έργο της Διοικητικής Ενοποίησης των 10 πρώην δήμων της Ρόδου και των νομικών προσώπων;

Με την ανακοίνωση του κ. Χατζηδιάκου αποδεικνύεται δυστυχώς ότι κανένας άλλος πλην του ιδίου δεν έχει δικαίωμα στο Όραμα του νησιού μας και στην πραγμάτωσή του. Αποτελεί δικαίωμα μόνο αυτών οι οποίοι για δεκαετίες μονοπωλούν τις πολιτικές θέσεις του τόπου μας χωρίς αρχή και χωρίς τέλος των επανειλημμένων θητειών τους.  Μήπως το όνομα της παράταξής τους θα έπρεπε να είναι «Δύναμη των δικών μας παιδιών»;

Για τους παλιούς αυτοδιοικητικούς που βρίσκονται κοντά μας, οφείλουμε να τονίσουμε το απόλυτα επιτυχημένο έργο που άφησαν στις περιοχές τους, το οποίο άλλωστε δικαιώνουν οι πολίτες με την ψήφο που τους έδωσαν και σήμερα.

Τα στελέχη της παράταξής μας δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτε.  Έχουν αποδείξει την καθαρή πορεία τους. Δεν είναι υπόλογοι απέναντι στις δημόσιες αρχές. Ούτε κατά τη δική τους διοίκηση η λειτουργία του κρατικού μηχανισμού απέτυχε παταγωδώς απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Συμβαίνει  το ίδιο και με την παράταξή σας;

Εμείς προχωράμε μπροστά, αλλάζουμε τον τρόπο Διοίκησης, θέτουμε στο περιθώριο τα σύνδρομα εξουσίας.

Έχουμε γνωστοποιήσει στο Ροδιακό λαό ότι ό δήμαρχος θα είναι κοντά στον πολίτη και δεν θα προεδρεύει σε κανένα νομικό πρόσωπο του δήμου.

Μπορεί και η παράταξη του κ. Χατζηδιάκου να μας ανακοινώσει τις θέσεις της;

Μήπως θα ακολουθήσει το ίδιο αποτυχημένο μοντέλο των προηγουμένων ετών;

Καλούμε το Ροδιακό λαό να καταδικάσει απερίφραστα με την ψήφο του αυτές τις φθαρμένες συμπεριφορές του παρελθόντος, οι οποίες δείχνουν τον τρόπο σκέψης και τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αν εκλεγούν ξανά.

Καλούμε τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να δώσουν μία ευκαιρία στο νέο, στην πραγματοποίηση του Οράματος όλων μας.

Ψηφίζουμε Στράτο Καρίκη!

Από τη δημοτική παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

 

Pin It on Pinterest