Βραβεύθηκαν οι φίλοι του νησιού μας !


Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απονεμήθηκαν την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο ειδικοί έπαινοι σε τέσσερις ακόμη φίλους της Ρόδου. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας και ΜΜΕ κύριος Τέρης Χατζηϊωάννου.

Πρόκειται για την κυρία Helga και για τον κύριο Klaus Gaida από τη Γερμανία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για πεντηκοστή φορά και οι οποίοι διαμένουν σταθερά στο ξενοδοχείο «Calypso Hotel».

Το ζεύγος Gaida δήλωσε ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκε τη Ρόδο το 1975 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο ανελλιπώς. Συνολικά έχει έρθει στη Ρόδο 41 χρονιές και για 50η φορά, καθώς κάποιες χρονιές την επισκέφθηκε δύο φορές. Διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με το γνωστό επιχειρηματία κύριο Στράτο Ντινόρη ο οποίος και τον συνόδευσε στο Δημαρχείο.

Τιμητική διάκριση δόθηκε και στον κύριο Frank Sterckx από το Βέλγιο ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά. Ο κύριος Sterckx διαμένει σταθερά στο ξενοδοχείο «Blue Horizon» μαζί με τη σύντροφό του κυρία Jitka Kivit Novothy από την Ολλανδία η οποία επίσης έλαβε τιμητική διάκριση καθώς φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για δέκατη φορά. Και οι δύο δήλωσαν ότι όταν έρχονται στη Ρόδο νιώθουν σαν να έρχονται στο σπίτι τους καθώς πλέον έχουν πολλούς φίλους στο νησί.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble