Τα γήπεδα όπως πρέπει να είναι πάντα … Γεμάτα απο παιδιά


Μέσα στις δύσκολες μέρες τις κρίσης βιώνουμε πολύ συχνά ευχάριστες εκπλήξεις που μας κάνουν που και που να χαιρόμαστε .
Το σύνηθες είναι να συναντάμε παιδιά και γονείς να ξοδεύουν τις ποιοτικές ελεύθερες ώρες του Σαββατοκύριακου στα τραπέζια της καφετέριας και του εστιατορίου σε ένα καθεστώς φασαρίας και συνωστισμού.
Θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσαμε να είχαμε κάτι που οι γονείς θα μαζεύονταν κάπου, θα εστίαζαν σε μια αθλητική δραστηριότητα του παιδιού, θα παρακολουθούσαν τις προσπάθειες του και θα καμάρωναν για αυτό.
Κι όμως κάτι τέτοιο έγινε το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου σε ένα τουρνουά τέννις που διοργάνωσε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης στο Έλλη και στο Καρακόνερο.
Και ναι είχε ελλείψεις είχε απρόοπτα λόγω καιρού είχε ατέλειες αλλά το σημαντικότερο απο όλα είχε 230 συμμετοχές αριθμός ρεκόρ αυξημένος κατα 100 παιδιά σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό .
Η εικόνα το Σάββατο το πρωί στο Καρακονερο των γεμάτων γηπέδων απο τα μικρά παιδιά της κατηγορίας «κάτω των 8 ετών» με τις κερκίδες ασφυκτικά γεμάτες απο τους γονείς και για πρώτη φορά να συνεργάζονται όλοι οι προπονητές όλων των ομίλων και ακαδημιών του νησιού και με τα μέλη του συμβουλίου του ΡΟΑ να βοηθούν εντός και εκτός γηπέδων έμοιαζε όνειρο.
Η στροφή των νέων οικογενειών σε αθλητικές δραστηριότητες, με ποιοτικές ώρες για το παιδί με το παιδί , αλλά και η δημιουργία κοινών αναμνήσεων είναι η βάση για την σωστή επικοινωνία μέσα στο σπίτι.
Επίσης σε μια εποχή που τα έκτροπα στους αθλητικούς χώρους μπορούν να συμβούν στα πιο απίθανα αθλήματα στο πιο μικρό χωριό για την πιο απίθανη αφορμή αυτή η διοργάνωση μπορεί να καφιέται για το ήθος των αθλητών την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων και οτι το μεγαλύτερο της έκτροπο ήταν μια κλειδωμένη καγκελόπορτα στο Ελλη  που ανάγκασε τους γονείς σε άλματα για να εισέρχονται στο χώρο παρακολούθησης των γηπέδων το Σάββατο το απόγευμα .
Οι συντελεστές του ΡΟΑ και το διοικητικό του συμβούλιο ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν ώστε το ήθος και η αγωνιστική συμπεριφορά των παιδιών να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα αθλήματα .
IMG_2017 IMG_2016 IMG_2015 IMG_2014 IMG_2013 IMG_2012 IMG_1971 IMG_1968

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια