Δεκαοχτώ τουριστικοί πράκτορες αύριο στη Ρόδο για την προβολή του νησιού


Αντιπροσωπεία από 18 τουριστικούς πράκτορες της Τουρκίας αύριο στο Δημαρχείο. Με τον Τούρκο συντονιστή είχε συνάντηση ο Δήμαρχος

Στο πλαίσιο της προβολής της Ρόδου και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου στην Τουρκία, καθώς και την προσέλκυση περισσότερων τουριστών από τη γείτονα χώρα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, δέχτηκε στο γραφείο του το πρωί (Τρίτη) τον τουριστικό πράκτορα κ. Murat Zeytunlu και συζήτησε μαζί του θέματα προβολής του νησιού.

Ο κ. Zeytunlu, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη Ρόδο και ονόμασε μάλιστα το τουριστικό του γραφείο «Tatilrodos» που σημαίνει «Διακοπές στη Ρόδο», δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με πολλαπλούς τρόπους υπέρ της προβολής του νησιού ενώ και στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης είχε δικό του περίπτερο που τη διαφήμιζε.

Στο ίδιο πλαίσιο ο Τούρκος τουριστικός πράκτορας θα τεθεί αύριο επικεφαλής αντιπροσωπείας 18 τούρκων τουριστικών πρακτόρων απ΄ όλη την Τουρκία, οι οποίοι θα επισκεφτούν τον δήμαρχο Ρόδου.

Στόχος είναι η προσέλκυση τουριστών όχι μόνο από τα παράλια, την Κωνσταντινούπολη την Αττάλεια και την Σμύρνη, αλλά και από την κεντρική Ανατολία, προοπτική που θα ενισχύσει και μία πιθανή κατάργηση της βίζας των Τούρκων στα ταξίδια τους προς την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Ρόδου χαιρέτησε τις ενέργειες του Τούρκου πράκτορα οι οποίες είναι συνεχής μέσω ενθέτων που εκδίδει και διαθέτει μέσω μεγάλων τουρκικών εφημερίδων μεταξύ των οποίων η Χουριέτ, αλλά και περιοδικών.

Μεταξύ των ενεργειών του Τούρκου πράκτορα είναι και η δημιουργία ενός πολυτελούς περιοδικού που διαφημίζει τη Ρόδο και διατίθεται από τον ίδιο και τα τουριστικά πρακτορεία της Τουρκίας τα οποία θα εκπροσωπηθούν στη συνάντηση που θα γίνει αύριο (Τετάρτη) στις 11 το πρωί στο δημαρχείο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια