Τουρίστες που έκαναν τη Ρόδο δεύτερη τους πατρίδα


Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου. Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη, τιμήθηκαν για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στη Ρόδο οι εξής φίλοι της:

  • Η κυρία Traude και ο κύριος Karl Mayer από την Αυστρία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Apollo Beach» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εβδομηκοστή όγδοη φορά. Η κυρία και ο κύριος Mayer είναι φίλοι του Δημοτικού Συμβούλου κύριου Στέφανου Κυριαζή. Το ζεύγος Mayer συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Μανώλης Κεπέρης.

  • Ο κύριος Peter Sorensen από τη Δανία ο οποίος διαμένει σε ιδιωτική κατοικία στη Ρόδο και που αυτό το μήνα επισκέφθηκε το νησί για εβδομηκοστή πέμπτη φορά.

  • Η κυρία Solveig Borjesson από τη Σουηδία η οποία διέμενε στο ξενοδοχείο «International» και που αυτό το μήνα επισκέφθηκε τη Ρόδο για εξηκοστή φορά. Η κόρη της κυρίας Borjesson είναι νυμφευμένη με Ροδίτη και για το λόγο αυτό επισκέπτεται το νησί δύο φορές το χρόνο για τα τριάντα τελευταία χρόνια.

  • Η κυρία Einar και ο κύριος Bjorn Iversen από τη Νορβηγία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Cactus» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή φορά. Για πρώτη φορά επισκέφθηκαν τη Ρόδο το 1982 και τη θεωρούν δεύτερη πατρίδα τους. Την κυρία και τον κύριο Iversen συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Ίων Λαμπριανός από τη Σορωνή με την οικογένεια του οποίου το ζεύγος Iversen διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.

  • Η κυρία Beata Dalla Valle (Betty Xioli) από την Πολωνία η οποία διαμένει σε ιδιωτική κατοικία στη Ρόδο και που φέτος βρέθηκε στο νησί για δέκατη όγδοη χρονιά και εικοστή δεύτερη φορά. Την κυρία Dalla Valle πρότεινε η κυρία Jane Birgitte Jensen η οποία επίσης βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Ρόδου ως επαναλαμβανόμενη επισκέπτρια της Ρόδου πριν από δύο χρόνια. Είναι φωτογράφος τουριστικών προορισμών και εργάζεται για λογαριασμό διαφόρων έντυπων τουριστικών οδηγών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble