Το Ε.Κ.Ρ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη


Συνεδρίασε η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ την Τρίτη, 22/11/16 και αποφάσισε τη συμμετοχή του Ε.Κ.Ρ στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, για τις 8 Δεκέμβρη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Γενικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Ρ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Διοικήσεων των Σωματείων – Μελών της δύναμης του Ε.Κ.Ρ για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας.

Τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία. Για το Ε.Κ.Ρ ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ :

  • Για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τον κατώτερο μισθό.

  • Ενάντια στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και τις ομαδικές απολύσεις.

  • Για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους.

  • Για την Κοινωνική Ασφάλιση και Πρόνοια.

  • Ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών και των βασικών υποδομών της χώρας.

  • Για την διασφάλιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, και το δικαίωμα στην απεργία.

Όσο η κυβέρνηση αγνοεί την κοινωνία και τις ανάγκες της, όσο παραμένει προσηλωμένη σε μέτρα και πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, η απάντησή μας θα δίνεται στους δρόμους με συνεχή αγώνα.

Το Ε.Κ.Ρ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στη συγκέντρωση στο Ε.Κ.Ρ, στις 10.30 πμ.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια