Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα των «ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ»


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και στο πλαίσιο των παράκτιων ιστιοπλοϊκών διαδρομών που θα πραγματοποιηθούν στον κόλπο Ιαλυσού την 24η & 25η Σεπτεμβρίου 2016, θα λάβει χώρα αμέσως μετά την λήξη τους (στις 05:00, το απόγευμα περίπου), με την συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου και του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θαλάσσης Ρόδου, η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα των «ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ», στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου (προβλήτα «Νεωρίου»). Η εκδήλωση πραγματοποιείται αφενός για να γίνουν γνωστές οι προσπάθειες των ιστιοπλόων της Ρόδου και οι διαχρονικές επιτυχίες τους, ώστε να πυκνώσει το ενδιαφέρον για την συμμετοχή νέων κυβερνητών ιστιοπλοΐας ενόψει της έναρξης των μαθημάτων της νέας περιόδου της Σχολής Ιστιοπλοΐας του Συλλόγου και αφετέρου να ενδυναμωθεί η συνολική και παράλληλα τιμητική για την Ρόδο μας προσπάθεια των διοργανώσεων του Rodos Cup και της Aegean Regatta 2017, που τον επόμενο Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ροδου.

Στα πλαίσια λοιπόν της προαναφερόμενης αθλητικής δραστηριότητας προγραμματίζεται επίσης μουσική απογευματινή εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ρόδου, υπό την δ/νση του κ. Μιχάλη Καλαεντζή, μετά την ευγενική έγκριση, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, για την συμπερίληψή της στην εκδήλωση. Θα ακολουθήσει το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με τους νέους και πολλά υποσχόμενους μουσικούς μας: Κάνια Σταύρο (κανονάκι), Ροδίτη Γιάννη (λαούτο), Καραθανασόπουλο Σταύρο (κρουστά).

Καλούνται λοιπόν όλοι οι φίλοι της ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, παλαιοί και νέοι ιστιοπλόοι, αλλά κι όλοι εσείς που θέλετε να ασχοληθείτε με το συναρπαστικό αυτό άθλημα μέσα από τις σχολές νέων κυβερνητών του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ., να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Η συνολική εκδήλωση πραγματοποιείται με την έμπρακτη στήριξη της καθ’ ύλην υπεύθυνης Αντιδημαρχίας σε θέματα Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια