Στην έκθεση Senior 2016 στη Σουηδία θα συμμετέχει ο Δήμος Ρόδου


Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Senior 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Stockholmsmassen στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στο διάστημα από Τρίτη 18 έως και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η έκθεση Senior επικεντρώνεται στον τουρισμό τρίτης ηλικίας και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα αποτελεί ένα σημαντικό πιθανό καταναλωτικό κοινό (target group) του νησιού μας καθώς στη Σουηδία αριθμεί περισσότερο από 2.000.000 άτομα (στατιστική μελέτη της HUI Research). Τα άτομα αυτά έχουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως καλή υγεία και φυσική κατάσταση, μεγάλη αγοραστική δύναμη και άνεση χρόνου που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν συχνά, σε low season περιόδους και να ξοδεύουν αρκετά χρήματα. Για το λόγο αυτό αποτελεί ελκυστική αγορά για πολλούς τουριστικούς προορισμούς.

Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση αυτή είναι η διανομή προωθητικού έντυπου υλικού στους επισκέπτες της έκθεσης και η άμεση πληροφόρησή τους σχετικά με τον τουρισμό τρίτης ηλικίας στη Ρόδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επίσης Β2Β συναντήσεις τόσο με σημαντικούς διεθνείς tour operators όσο και με επαγγελματίες του τομέα του τουρισμού που στόχο έχουν την προσέλκυση σημαντικού αριθμού Σκανδιναβών τουριστών.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 14:30. Υπεύθυνος για τη συλλογή του υλικού έχει οριστεί ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζίκος.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια