Έχουν ταξιδέψει 65 φορές στη Ρόδο


Τιμητικές διακρίσεις στην Dr Heide και στον κύριο Armin Buhrle, από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας, απένειμε ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν με ειδικό τιμητικό έπαινο που παρέλαβαν από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, καθώς φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 65η φορά.

Η Dr Heide Buhrle είναι συνταξιούχος δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου ενώ ο σύζυγός της κύριος Armin Buhrle είναι συνταξιούχος αρχιτέκτονας. Έχουν δύο κόρες εκ των οποίων η μία είναι καθηγήτρια στο τμήμα Σαιξπηρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η άλλη είναι καθηγήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών της Λυών.

Η οικογένεια συνδέεται φιλικά με την οικογένεια των Ροδίων της Βασιλείας Φραντζή που διατηρούν εδώ και χρόνια κοσμηματοπωλείο στη Μεσαιωνική Πόλη. Εκεί έγινε και η πρώτη τους γνωριμία όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το κοσμηματοπωλείο της οικογένειας. Έκτοτε διατηρούν στενές σχέσεις καθώς οι δύο οικογένειες συναντώνται συχνά στη Ρόδο ή ανταλλάσσουν επισκέψεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του κάθε έτους. Μάλιστα τα παιδιά των δύο οικογενειών μεγάλωσαν μαζί και συνεχίζουν την οικογενειακή φιλία.

Η οικογένεια διαμένει μόνιμα στο ξενοδοχείο Elysium του κυρίου Νικολάου Κάτρη.

Αν και έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρούν τη Ρόδο σπίτι τους και γι΄ αυτό την επισκέπτονται δύο και τρεις φορές το χρόνο προκειμένου να ξεκουραστούν. Τους αρέσει πολύ η θάλασσα και η ιστορία του νησιού.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble