Απόλυτα επιτυχημένη η θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα»


Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου οι «Μαμάδες στη Ρόδο», οι θεατρικές ομάδες ΑΝΕΜΗ της Μαρίας Μανιώτη και το Χαμόγελο του Παιδιού ένωσαν τις δυνάμεις τους με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικλ Κένι παρουσιάστηκε στο κατάμεστο θέατρο του Κολλεγίου Ρόδου και κατάφερε να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το θεατρικό ταξίδι ήταν οι έφηβοι της ομάδας ΑΝΕΜΗ, οι οποίοι μας παρέσυραν στο ταξίδι ενός αγοριού του Ναζ, που εγκατέλειψε την εμπόλεμη πατρίδα του για να αναζητήσει την ασφάλεια κοντά στον αδελφό του στο Λονδίνο. Μια ιστορία σκληρή, αληθινή και επίκαιρη που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Οι μικροί ηθοποιοί κατάφεραν να μας δείξουν την σκληρότητα του κόσμου των «μεγάλων» μέσα από την τρυφερή ματιά των παιδιών!  Τη θεατρική ομάδα αποτελούν οι Μιχάλης Δοντάς, Ελισάβετ Τσολάκη, Τόνια Διακοσταματίου, Λένα Πάττα, Σάββας Ρούσσος, Τάνια Τζημοπούλου, Ιζαμπέλα Παρασκευοπούλου, Πέρσα Ράμμου, Αποστόλης Παπαδημητρίου, Στέλλα Παπαβασιλείου, Χρυσάνθη Πράντη.

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα προσφερθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Οι Μαμάδες στη Ρόδο είχαν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν στο νησί μας τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τη σύζυγo του Χαρά. Ο κ. Γιαννόπουλος περιέβαλε με ενθουσιασμό και στοργή του νέους της θεατρικής ομάδας και ενθάρρυνε το έργο τους. Παρακολούθησε, εμφανώς συγκινημένος, και τις δύο παραστάσεις και πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και εκπροσώπους συλλόγων του νησιού με στόχο την καλλιέργεια σχέσεων συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στο Χαμόγελο του Παιδιού και την κοινωνία της Ρόδου.

Για την πραγματοποίηση της παράστασης «Το αγόρι με την βαλίτσα» και τη φιλοξενία του κ. Κώστα Γιαννόπουλου στο νησί μας, χρειαστήκαμε αρκετή βοήθεια και υλική υποστήριξη. Οι Μαμάδες στη Ρόδο και η εφηβική θεατρική ομάδα ΑΝΕΜΗ ευχαριστούν τους επιχειρηματίες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια:

Family Fun Center, Κολλέγιο Ρόδου, H Hotels Collection, Hotel Mediterranean, Budget rent a car, εστιατόριο Χατζηκέλης, εστιατόριο Πεταλάδικα, εστιατόριο Louis, ρακάδικο Δροσουλίτες, καφενείο – μεζεδοπωλείο Κούκος.

Δημιουργία αφίσας: Βάλια Σαλαμαστράκη

Χορηγοί επικοινωνίας: Τυπογραφείο Χατζηκαλημέρης, εφημερίδα Ροδιακή, Ράδιο Αρχάγγελος, Ράδιο Παλμός FM 99.5, rodosevents.gr, Ράδιο ΣτοΚόκκινο 96.9

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια