Αυτά είναι τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης


Στις 7 το απόγευμα θα ορκιστεί υπηρεσιακή Πρωθυπουργός η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8, αύριο θα ορκιστεί η υπόλοιπη κυβέρνηση και στις 8 το βράδυ της Παρασκευής θα θυροκολληθεί το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση της βουλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή, στο υπουργείο Παιδείας θα τοποθετηθεί η Φρόσω Κιάου, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Γιάννης Γιάγκος, στο Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ενώ ο Αντώνης Μανιτάκης θα αντικαταστήσει τον Νίκο Βούτση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου για αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού ακούγεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και για κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ροδόλφος Μορώνης.

Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπουργός Οικονομικών θα αναλάβει ο Γιώργος Χουλιαράκης που συμμετείχε και στη διαπραγματευτική ομάδα, ενώ υπουργός Εξωτερικών θα είναι πιθανότατα ο Πέτρος Μολυβιάτης. Πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Ρουπακιώτη να είναι ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας.

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης συζητείται για υπουργός Οικονομίας στη θέση του Γιώργου Σταθάκη και ο Αντώνης Μακρυδημήτρης για υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

πηγή: enikos.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια