Η κατσάδα του Ρώσου υπουργού στον Τούρκο ναυτικό ακόλουθο σε φωτογραφίες!


Τον κάθησε απέναντί του και με αυστηρό ύφος του επεσήμανε ότι οι απερίσκεπτες ενέργειες της Άγκυρας προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες. Ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ είχε απέναντί του σαν …μαθητούδι τον Τούρκο υποναύαρχο Αχμέτ Γκιουνές, ο οποίος άκουσε την “κατσάδα” και υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει την ρωσική δυσαρέσκεια και οργή στην Άγκυρα αμέσως. Όλα αυτά μετά από τις προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικού αλιευτικού από ρωσικό αντιτορπιλικό στο Αιγαίο. Όπως είπε ο Αντόνοφο στον Τούρκο οι ψαράδες γλίτωσαν από τύχη. Δεν το είπε τυχαία προφανώς.Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Και είναι πολύ χρήσιμες για πολλούς δικούς μας πολιτικούς και άλλους. Χρήσιμες για να αντιμετωπίσουν την τουρκολαγνεία τους και την τουρκοφοβία τους.

Είναι βέβαιο ότι η τουρκική κυβέρνηση και ο πρόεδρος Ερντογάν θα απαντήσουν στις ρωσικές ανακοινώσεις με ορυμαγδό ψευδών! Το είδαμε και με την εισβολή στο Ιράκ όπου βγαίνουν ξεδιάντροπα και υποστηρίζουν ότι μπήκαν στο Ιράκ με …πρόσκληση!

Πηγή : onalert.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια