Στη Ρόδο το Final Four μπάσκετ με αμαξίδιο


Το όνειρο μας γίνεται  πραγματικότητα  και η Ρόδος  θα φιλοξενήσει   τον   Ιούνιο  το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος στο μπάσκετ  με  καρότσι.  Μετά   από  συζητήσεις   του  προέδρου  του  συλλόγου  μας   καιΠεριφερειακού   συμβούλου  Νοτίου Αιγαίου  Κάλλιστου Διακογεωργίου   και   του γενικού αρχηγού Τάκη Καλούδη, με τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Γιώργο Κούζα καιτο γενικό γραμματέα Χάρη Περδίκη, πάρθηκε η οριστική απόφαση να διεξαχθεί η τελική   φάση   στο   νησί   μας   και   συγκεκριμένα   στο   «Βενετόκλειο».

Η προσπάθεια τόσων ετών αλλά και οι προσπάθειες που έγιναν από τη διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ροδίων, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι η τελική  φάση  του   πρωταθλήματος   θα   διεξαχθεί   στο   νησί   μας.   Η   τελική   απόφαση πάρθηκε σήμερα μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών στην Αθήνα και έτσι η Ρόδος είναι έτοιμη να φορέσει τα καλά της και να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση και γιορτή της χρονιάς για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Μετά   το   τέλος   των   συζητήσεων,   ο   πρόεδρος   της   Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.  Γιώργος  Κούζας,  ο γενικός   γραμματέας   Χάρης   Περδίκης   και   ο   πρόεδρος   του Γ.Σ.Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου είπαν τα εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΖΑΣ (πρόεδρος Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.): «Μετά την ολοκληρωμένη πρόταση τουΓ.Σ. Δωδεκάνησος σε σχέση με άλλες προτάσεις, αποφασίσαμε το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στη Ρόδο. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε η βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ροδίων. Είναι σπουδαίο σε μία τοπική κοινωνία, οι φορείς να στηρίζουν μία τέτοια προσπάθεια. Ο στόχος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.είναι   οι   τελικές   φάσεις   να   διεξάγονται   σε   διάφορες   πόλεις   της   Ελλάδας   και χαιρετίζουμε  την προσπάθεια   του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για  την πρωτοβουλία  του να αναλάβει την τελική φάση του πρωταθλήματος. Αυτό που απομένει τώρα είναι τα παιχνίδια να διεξαχθούν σ’ ένα γεμάτο γήπεδο και όλες οι ομάδες να ευχαριστηθούν τους   αγώνες.   Θεωρώ   ότι   θα   διεξαχθεί   ένα   πολύ   καλό   φάιναλ-φορ,  στο   οποίο   οι συμμετέχοντες θα ευχαριστηθούν το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου κ.Φώτη Χατζηδιάκο. Όλοι θα είμαστε κοντά για να διεξαχθεί ένα πολύ καλό φάιναλ-φορ».

ΧΑΡΗΣ   ΠΕΡΔΙΚΗΣ   (Γ.Γ.   Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.):   «Μετά   από   την   επιτυχή   έκβαση   των διαπραγματεύσεων, το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στη Ρόδο και στο «Βενετόκλειο». Με μεγάλη μας χαρά η τελική φάση θα διεξαχθεί εκτός Αθηνών μετά από αρκετά χρόνια και   συγκεκριμένα   στη   φιλόξενη   πόλη   της Ρόδου.   Ο   Γ.Σ.   Δωδεκάνησος   κάνει σημαντική   προσπάθεια   τα   τελευταία   χρόνια   και   με   τη   στήριξη   της   Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ροδίων ευελπιστούμε σε μία ωραία διοργάνωση, στην οποία ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα γεμίσει το γήπεδο».

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ): «Μπορώ να πω πλέον ότι όλα πήγαν καλά και οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος. Αναλαμβάνουμε μία σπουδαία διοργάνωση και θεωρώ ότι η δουλειά που κάναμε όλο αυτό τον καιρό έπιασε   τόπο.   Πλαισιώσαμε   το   φάκελο   της   ανάληψης   των   αγώνων   με   όλες   τις προϋποθέσεις   που  χρειάζονται  για   μία   καλή  διοργάνωση   και   είμαστε   πραγματικά χαρούμενοι, που το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στη Ρόδο. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και χαιρόμαστε που η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νησί μας, στο οποίο θα   φιλοξενήσουμε   τις   ομάδες   αλλά   και   τους   ανθρώπους   της   Ομοσπονδίας,   που χαίρουν τις εκτίμησης του κόσμου στη  Ρόδο. Σημαντικό ρόλο στην ανάληψη του φάιναλ-φορ   έπαιξε   η   στήριξη   της   Περιφέρειας   Νοτίου   Αιγαίου   και   του   Δήμου Ροδίων, οι οποίοι αναγνωρίζουν τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και στηρίζουμε την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα διεξαχθεί μία σπουδαία διοργάνωση και απομένει πλέον να δούμε ένα γεμάτο «Βενετόκλειο». Θέλουμε τη στήριξη όλου του κόσμου,των επιχειρηματιών και των Μ.Μ.Ε. για να διεξαχθεί ένα απόλυτα οργανωμένο και με πολλές   εκπλήξεις  φάιναλ-φορ,   που   θα   αποτελέσει   διαφήμιση   για   το   μπάσκετ με καρότσι»

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble