Δείτε την Φιλέρημο σε Virtual Reality Video !


H Dingo Marketing Team με χαρά ανακοινώνει, ότι έχει αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνολογία και τεχνογνωσία για τη δημιουργία βίντεο εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality Video). Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στο χρήστη να δει ένα βίντεο που καλύπτει ολόκληρηρο το οπτικό του πεδίο δηλαδή, 360 μοίρες.

Η αξία του βίντεο εικονικής πραγματικότητας έγκειται στο ότι ο θεατής δεν βλέπει απλώς, αλλά λαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία το θέματος, σαν να ήταν πραγματικά παρών. Πρακτικά, μπορεί να δει πίσω του, πάνω και κάτω στρέφοντας το κεφάλι του, τη συσκευή ή το ποντίκι του.

Το πρώτο βίντεο 360 μοιρών γυρίστηκε στο Βουνό της Φιλερήμου, σε ανάλυση 2.5Κ . Το βίντεο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς με τη χρήση Google Chrome, με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ για την καλύτερη εμπειρία συνίσταται η χρήση του αντίστοιχου εξοπλισμού (VR Gear ή Google Cardboard).

Σημειωτέον ότι, η τεχνολογία αυτή είναι εξαιρετικά καινούργια για τα ελληνικά δεδομένα, και μια από τις πλέον ανερχόμενες διεθνώς. Περισσότερα σχετικά με τα Virtual Reality Videos μπορεί κάποιος να μάθει εδώ: http://www.dingo.gr/virtual-reality-360-videos/

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια