Αύριο στη Ρόδο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2016


Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σας προσκαλεί αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, στις 8 το πρωί, στην εκδήλωση υποδοχής του πρώτου κρουαζιερόπλοιου MSC Fantasia που καταπλέει στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου για το έτος 2016, παρουσία της αντιδημάρχου Μαρίζας Χατζηλαζάρου, μελών της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων.
Το κρουαζιερόπλοιο θα προσεγγίσει στο λιμάνι στις 8:00 προερχόμενο από τον Πειραιά και θα παραμείνει έως τις 14:00 το μεσημέρι, οπότε και αναχωρεί για Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ.
Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. του Δήμου Ρόδου έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ενώ στους ταξιδιώτες θα προσφερθούν τσάι, αναψυκτικά και βουτήματα, προσφορά της δημοτικής εταιρίας Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., καθώς και δωράκια με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Τα μέλη του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η Πρόοδος» θα παρουσιάσουν ροδίτικους παραδοσιακούς χορούς στους παρευρισκόμενους.
Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού θα μοιράσουν έντυπο υλικό σε όσους τουρίστες επιθυμούν να εκδράμουν στο νησί της Ρόδου, ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υποδοχής, θα πραγματοποιηθεί στο πλοίο μία μικρή δεξίωση παρουσία της κ. Χατζηλαζάρου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια