Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Προσαγωγή αλλοδαπών για επαιτεία στη Ρόδο 

Την 07-06-2016  το πρωί  εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου 28χρονη ημεδαπή να επαιτεί  και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του αντίστοιχη πταισματική παράβαση.
Σύλληψη ημεδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο

Την 07-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 58χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαθέτοντας προς πώληση είδη τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνωστού εμπορικού οίκου. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.
Σύλληψη 5 ημεδαπών για παράνομη λειτουργία καταστημάτων στη Ρόδο
Την 07-06-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, πέντε ημεδαποί 31, 41, 57, 63 και 71 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια λειτουργίας της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπής  για παράνομη λειτουργία καταστήματος στην Κάλυμνο 

Την 07-06-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 40χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο

Την 07-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 39χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε  -260- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble