Συναντήσεις Δημάρχου με το Ροταριανό Όμιλο, τη Λέσχη Loins Ρόδου και τον Α.Ο Καλοσσός


Με τον Διοικητή Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος του Διεθνούς Ρόταρυ κ. Απόστολο Μαμάτα και τον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου κ. Ζαχαρία Παπαζαχαρίου, είχε εθιμοτυπική συνάντηση το μεσημέρι (Παρασκευή) στο γραφείο του, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Κατά τη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο Διοικητής της Περιφέρειας εκφράζοντας και τη θέση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου δήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει ενέργειες και δράσεις του Δήμου Ρόδου οι οποίες σχετίζονται με την αντιμετώπιση προβλημάτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους δύο άντρες για την αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία για το κοινό καλό η οποία θα συνεχιστεί στο πλαίσιο της ανακούφισης του πάσχοντος συνανθρώπου μας.

Ο κ. Χατζηδιάκος χάρισε στο Διοικητή της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος του Διεθνούς Ρόταρυ βιβλίο με την ιστορία της Ρόδου και δέχθηκε αναμνηστικό που του απέδωσε ο Ροταριανός Όμιλος.

Ακολούθως ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Λέσχης Lions Ρόδου Ιωάννα Τσάρπα την οποία συνόδευαν οι πρώην πρόεδροι Στέλλα Μανωλεδάκη και Παναγιώτης Σακελλαρίου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός δράσεων της Λέσχης Lions, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου από το μήνα Σεπτέμβριο, για τη φετινή Λαϊονική χρονιά.

Τέλος ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Α.Ο Κολοσσού Γιώργο Τσέλιο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του αντιδημάρχου Γιώργου Κακούλη, του προέδρου της πόλης Ρόδου Μίλτου Παγκά και του τοπικού συμβούλου Τσαμπίκου Βασιλαράκη, με θέμα τις γηπεδικές εγκαταστάσεις για τις Ακαδημίες της ομάδας.

Κατά τη συζήτηση ο δήμαρχος ζήτησε να επισπευσθεί η μελέτη που εκπονεί η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης και αφορά την κατασκευή σκεπάστρου στα γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ του Εθνικού Σταδίου, η οποία είναι ενταγμένη στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας (ΠΝΑΙ) προκειμένου να υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου, με τη σύμφωνη γνώμη της Αρχαιολογίας.

Επιπλέον ο δήμαρχος πρότεινε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κολοσσού την από κοινού συντήρηση των γηπέδων που βρίσκονται στην πλατεία Βρούχου (Μητρόπολη) όπου βρίσκονται και τα γραφεία της ομάδας ώστε αφενός να αξιοποιηθεί η πλατεία και αφετέρου να υπάρξει ένας επιπλέον χώρος άθλησης τόσο για τις Ακαδημίες του Κολοσσού όσο και για τα παιδιά των διπλανών σχολικών μονάδων και γενικά των τριών συνοικιών Μητρόπολης, Αγίας Αναστασίας, Αγίου Νικολάου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια