Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   Στις 13-6-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Ιαλυσό Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -13- υπήκοοι Συρίας (10 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο     Στις 13-6-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου 40χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε ενδύματα μέσα από εμπορικό κατάστημα.
Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις καταστημάτων στη Ρόδο Στις 13-05-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στην Νότια Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου μια 53χρονη ημεδαπή και μια 65χρονη αλλοδαπή γιατί λειτουργούσαν και εργάζονταν κατά περίπτωση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικά υγείας.
Σύλληψη (53) λαθρομεταναστών στην Τήλο  Στις 13-6-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου 53 υπήκοοι Συρίας (45 άνδρες και 8 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1)
ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στην Κάλυμνο      Στις 13-6-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 41χρονος υπήκοος Νιγηρίας γιατί ασκούσε υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο (μικροσυσκευών – εργαλείων, κλπ.)  χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 14-6-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Κω 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2) λαθρομεταναστών  στη Λέρο   Στις 14-2-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου συνολικά 2 υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble