Το άνοιγμα της Ρόδου στην τουριστική αγορά της Άπω Ανατολής συζητά ο Δήμαρχος με τους Συνέδρους του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αερομεταφορών


«Το άνοιγμα της Ρόδου στην τουριστική αγορά της Άπω Ανατολής συζητά ο Δήμαρχος με τους Συνέδρους του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αερομεταφορών. Με επιτυχία συνεχίζονται οι εργασίες του»

Την ικανοποίησή του για την επιτυχή συνέχιση των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Έρευνας Αερομεταφορών που διεξάγεται φέτος στο νησί της Ρόδου από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, εξέφρασε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος έχει επιπλέον συνομιλίες με σημαίνουσες προσωπικότητες του Συνεδρίου στην προοπτική της αεροπορικής διασύνδεσης της Ρόδου με την Άπω Ανατολή και την Κίνα.

Ο δήμαρχος Ρόδου, χαιρετίζοντας τις εργασίες του Συνεδρίου, μίλησε για την αίγλη που ασκεί παγκοσμίως το νησί και αναφέρθηκε στις θερμές εκδηλώσεις των συνέδρων για τις ομορφιές, την εικόνα και τις υποδομές του.

Αναφερόμενος στη σχέση Τουρισμού και Αερομεταφορών ο κ. Χατζηδιάκος υπογράμμισε ότι πρόκειται για σχέση αλληλεξάρτησης και αναφερόμενος στην παραχώρηση και του αεροδρομίου της Ρόδου σε ιδιώτη επενδυτή, υπογράμμισε την ανάγκη ανοίγματος νέων προοπτικών αναφορικά με την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό, με την αύξηση της επιβατικής κίνησης, καθώς και με τη δημιουργία περαιτέρω επενδύσεων, αλλά και θέσεων εργασίας.

Ο κ. Χατζηδιάκος στο περιθώριο του Συνεδρίου που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, έχει κατ΄ ιδίαν συνομιλίες με σημαντικές προσωπικότητες που βρίσκονται σε καίριες θέσεις των διεθνών αερομεταφορών.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι συνομιλίες του με την κ. Angela Gittens Γενική Διευθύντρια της Παγκόσμιας Ένωσης Αεροδρομίων, καθώς και τον Vijay Poonoosamy Αντιπρόεδρο Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Etihad Airways η οποία εκτελεί περισσότερες από χίλιες πτήσεις καθημερινά σε 96 προορισμούς σε όλες τις ηπείρους. Στις συνομιλίες αυτές, κατά κύριο λόγο εξετάζεται η προοπτική σύνδεσης της Ρόδου με την Άπω Ανατολή και την Κίνα με δεδομένο και το ενδιαφέρον των διεθνών προσωπικοτήτων που βρίσκονται αυτό το διάστημα στο νησί μας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια