Περιφραγμένο λόγω εργασιών απο τη νέα εταιρία το Ακταίον


Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου ανακοινώνουν τα εξής:

To Δημοτικό ακίνητο << ΑΚΤΑΙΟΝ>> εκμισθώθηκε σε ιδιώτη μέσω δημόσιας δημοπρασίας. Στους όρους μίσθωσης προβλέπονται όλες οι δικλείδες για την προστασία του ακινήτου συμπεριλαμβανομένων και των αδειοδοτήσεων που απαιτούνται από την αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσία. Η Αρχαιολογική Υπηρεσία έχει αδειοδοτήσει συγκεκριμένες εργασίες αποκατάστασης.

Οι εργασίες από τον ιδιώτη έχουν ξεκινήσει, βρίσκονται εντός του προβλεπόμενου εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης τους και επιστατούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως ο Νόμος ορίζει και όχι όπως ο καθένας μας νομίζει.

Η περίφραξη των χώρων ανήκει στα αναγκαία μέτρα προστασίας και ασφάλειας εργοταξίων και κάθε λοιπή σκέψη ανήκει σε αποκυήματα φαντασίας. Παρακαλούμε λοιπόν τους αγαπητούς φίλους που «δήθεν» θέλουν να προστατέψουν την δημόσια περιουσία στο μέλλον να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε τέτοιου είδους θέματα γνωρίζοντας τους ταυτόχρονα ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν και αρχές και υπηρεσίες που ξέρουν να εκτελούν καλά το καθήκον τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble