Διακρίσεις μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 74ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού με την επωνυμία «Ο Ευκλείδης» ο οποίος διεξήχθη στις 18 Ιανουαρίου 2014. Στο διαγωνισμό αυτό πήραν μέρος μαθητές των Β’ και Γ’ τάξεων των Γυμνασίων και των τριών τάξεων των Λυκείων της χώρας.

Ανάσα στους επτά μαθητές που διακρίθηκαν από τα Δωδεκάνησα συμπεριλαμβάνονται τρεις μαθητές που φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πρόκειται για τους Αθηναγόρα Σκιαδόπουλο (μαθητή της Γ΄ Λυκείου), Κωνσταντίνο Τσίννα (μαθητή της Α΄ Λυκείου) και Αδάμ Συμεωνίδη (μαθητή της Β΄ Γυμνασίου).

Αναλυτικά οι διακριθέντες μαθητές από τα Δωδεκάνησα παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα.

ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕΜΕ
Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΣΙΝΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΓΝΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ
 Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΔΑΜ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Οι μαθητές αυτοί θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους στον διαγωνισμό με την επωνυμία «Ο Αρχιμήδης» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2014 στην Αθήνα.

Επίσης, το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών Μαθηματικών, για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, με την επωνυμία «Ίππαρχος», ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και «Εύδημος» που διεξήχθη στις 19 Οκτωβρίου 2013.

Ανάσα στους έξι μαθητές που διακρίθηκαν από τα Δωδεκάνησα συμπεριλαμβάνονται τρεις μαθητές που φοιτούν στην Α’ τάξη του Γυμνασίου στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πρόκειται για τους Νικόλαο Σκουμιό, Μερσίνα Άλμπρεχτ και Μάνο Πρωτογεράκη.

Αναλυτικά οι έξι μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου που πρώτευσαν και στους δύο διαγωνισμούς είναι κατά σειρά επιτυχίας.

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΡΝΙΚΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (3ο Γυμνάσιο Ρόδου)

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΣΚΟΥΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ (ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ)

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (3ο Γυμνάσιο Ρόδου)

ΕΠΑΙΝΟΣ: ΜΑΛΛΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ (3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου)

ΕΠΑΙΝΟΣ: ΑΛΜΠΡΕΧΤ ΜΕΡΣΙΝΑ (ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ)

ΕΠΑΙΝΟΣ: ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ (ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ).

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες. Επίσης, συγχαίρει θερμά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους παραπάνω διαγωνισμούς.

Pin It on Pinterest