Το ΖΟΟΜΕ όμορφα ταξιδεύει στην Ρόδο

Στην Ελλάδα έχουμε ένα μοναδικό τρόπο να απολαμβάνουμε τη ζωή. Κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή τη ζούμε με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

Η εκπομπή ΖΟΟΜΕ ΟΜΟΡΦΑ είναι μαζί σας κάθε βδομάδα με νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Σας ταξιδεύουμε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με σκοπό να εντοπίσουμε τις ομορφιές κάθε περιοχής και να σας προβάλλουμε τα ήθη και τα έθιμα τους. Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δοκιμάζουμε μοναδικές παραδοσιακές συνταγές στην Ρόδο.

Η Ρόδος εκτός από τις φυσικές της ομορφιές και τον πολιτισμό της, είναι ένα νησί που και να επιδείξει μοναδικά εδέσματα, τα οποία περιστρέφονται γύρω από τα κύρια διατροφικά αγαθά της.

Η Ρόδος είναι παγκόσμια αναγνωρίσιμη. Κοσμοπολίτικη και παραδοσιακή. Διαχρονική και σύγχρονη. Η Ρόδος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα σας συναρπάσει.

Η εκπομπή ΖΟΟΜΕ όμορφα βρέθηκε στην παλαιά πόλη και μίλησε με ξεναγό για να μάθει την ιστορία της. Επισκέφτηκε επίσης και την φάρμα της Ρόδου με τις μοναδικές στρουθοκαμήλους. Έκανε βόλτα με ιστιοφόρο από την περιοχή της Λίνδου και σαφάρι με το αμάξι, επίσης συζήτησε με τον αντιδήμαρχο της Ρόδου κ Διακοσταματίου με σκοπό να ξεδιπλώσουνε όλες τις ομορφιές της Ρόδου.

Το ΖΟΟΜΕ όμορφα έφτασε μέχρι τα Σιάννα και τον Απόλλωνα. Μέσα από το οδοιπορικό μας η Ρόδος ξετυλίγεται για τα μάτια του κάθε τηλεθεατή που θέλει να την ανακαλύψει.

Η Μαρία Δημητρέλη στο τιμόνι της παρουσίασης εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εδώ και τέσσερα χρόνια για να ¨ζούμε όμορφα¨ μαζί της.

ΖΟΟΜΕ ΟΜΟΡΦΑ …ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This