Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν – Εισαγγελέας Χ.Βόλτερς: «Έχουμε αποδείξεις ότι είναι νεκρή»

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, την ώρα που οι γερμανικές αρχές έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο σχετικά με την τύχη της, αποκάλυψε πως το άτυχο κοριτσάκι είναι νεκρό.

Ο Βόλτερς εμφανίστηκε σε πορτογαλική εκπομπή του καναλιού RTP TV και ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια, Sandra Felgueiras, σχετικά με τα νεότερα της υπόθεσης.

Όταν όμως η παρουσιάστρια ρώτησε τον Βόλτερς αν υπάρχει κάποια απόδειξη σχετικά με το αν η Μαντλίν, η οποία αγνοείται από το 2007, όταν και εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο που έμενε με την οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, απάντησε λακωνικά «Ναι»!

Η σοκαρισμένη παρουσιάστρια ρώτησε στη συνέχεια ποια είναι η απόδειξη με τον Βόλτερς να αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, τονίζοντας «Δεν μπορώ να πω τι έχουμε, αλλά έχουμε».

Να σημειωθεί πως ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν είναι ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος ωστόσο ούτε έχει ομολογήσει κάτι ενώ, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, δεν υπάρχει και κάποιο στοιχείο που να τον δένει με την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ