Υποψήφιος με το συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη, ο Νίκος Δημήτρας

Την υποψηφιότητα του Νίκου Δημήτρα στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο συνδυασμός “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”. Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζω τον Νίκο Δημήτρα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”. Ο Νίκος είναι ένας μαχητής της ζωής με τεράστια εμπειρία στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας του Τόπου μας. Η σωστά δομημένη αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή είναι απαραίτητο συστατικό για το μέλλον της Ρόδου, και ο Νίκος έχει βαθειά πολυεπίπεδη γνώση σε αυτή. Μαζί με το Νίκο και με διάλογο με όλους τους συντοπίτες μας αλιείς, κτηνοτρόφους και αγρότες μπορούμε να θέσουμε τις σωστές βάσεις του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής του Τόπου μας, ώστε να ξαναβάλουμε τη Ρόδο μας στον δρόμο που της αξίζει».

Ο Νίκος Δημήτρας, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής: «Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κλάδου στη Ρόδο, αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυσή τους. Βρίσκομαι καθημερινά στις Λαϊκές Αγορές και ως Πρόεδρος τους αγωνίζομαι για τον κλάδο, όπως θα κάνω και με τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές. Είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης Καμπουράκης, με τις γνώσεις του, την αγάπη του για το νησί μας και την επιμονή του στην επίλυση προβλημάτων, θα βοηθήσει και τους αγρότες του τόπου μας.»

Βιογραφικό

Ο Νίκος Δημήτρας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1968. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Καραμούζη και έχουν μία κόρη και δύο γιούς.

Δραστηριοποιείται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

Διετέλεσε Πρόεδρος στο σωματείο Αλιέων «Η Θεοτόκος».

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου «ΑΕΡΑ» Αφάντου.

Είναι Πρόεδρος των Λαϊκών Αγορών Ρόδου.

 

Pin It on Pinterest

Share This